22 Haziran 2014 Pazar

En iyi blog siteleri


Herkese merhaba,

Bu blogda amaçladığım tek şey blog kardeşliği oluşturmak ve farklı alanlara ilgi duyan blogger ve ziyaretçileri buluşturmak. Paylaşmamı istediğiniz blog sayfalarını burada ya da buraksengil@hotmail.com adresime mail atarak paylaşırsanız burada göreceksiniz.

Kendi araştırıp farkına vardığım bloglar da burada olacak.

_______________________________________________________________________


Bilim kurgu filmleri, korku filmleri, filmler çevresinde felsefi yaklaşımlar, sinema dünyasından haberler ve edebiyat hakkında renkli içeriğiyle Bay Spak sizi bekliyor.
Son film yorumum "Assasin's Creed"


_________________________________________________________________________

Çekiliş duyurusu:

Edebiyatçının Biri “7. Yıla Merhaba” Kitap Çekilişi


http://www.edebiyatcininbiri.net/edebiyatcinin-biri-yedinci-yila-merhaba-kitap-cekilisi/


__________________________________


1- sinemoon.com: Her hafta vizyondaki filmleri tanıtan bir blog. Ayrıca bazı film listeleriyle izleyicilerin filmler hakkında fikir sahibi olmasını sağlıyor. Takip etmenizi tavsiye ederim.

2-tuvalet kağıdına notlar: Yazılarını oldukça özgün bulduğum bir blog. Filmlerden esinlenerek yorumlar yapılıyor.Kesinlikle takip edilmeyi hak ediyor.

3-oscar favorite : Adında da anlaşılabileceği gibi film tanıtımları içeren bir blog. Özellikle güncel film haberleri içermesi sebebiyle takip edilmesini tavsiye ederim.

4-çıplak yazar: Çeşitli edebi eserlere imza atmış bir blog yazarını bu adreste bulacaksınız. Ben bazı yazılarını okudum ve bana çok şey kattı açıkçası.

5-renkli tırtıl: Bu blog adresinde çeşitli konular işleniyor ama Kore dizileri ve kültürü özellikle ön planda tutulmuş. İlgi alanına girenlere tavsiye ederim.

6-cemil atmaca:  Edebi denemeler içeren bir blog. Yazar şöyle diyor: "İlkokulda en arka köşede oturan, sessiz çocuk var ya... İşte o benim. Bu blog ise benim sesim."

7-horozz.net: Ciddi arşive sahip bir kitap bloğu, kitapların içeriğine baktığınız yorumların altında kitap okuma imkanı ve PDF indirme butonu mevcut. Güzel bir hizmet olmuş.

8-fikir gezegeni: Yayın hayatına yeni başlayan bu blogta film yorumları yer almaya devam edecek gibi görünüyo. Başarılar.

9-bol kahveli: Yeme-içme, alışveriş ve yaşam ile ilgili çeşitli yazılar barındırıyor. Son olarak tavuk ile ilgili bazı tarifler yayınlanmış. Ziyaret ettiğinizde karnınız acıkabilir :)

10-osaka'nın muhtarı: Bu blogta Japonya'ya dair enteresan anılar anlatılıyor. Bu yorumlar da bir Türk'ün gözüyle yapıldığı için takip etmeye değer. En son Japonlarda yılbaşı gecesi anlatılmış.

11-alper'le çörek tadında: Blokun ilgi alanı oyunlar. Çeşitli oyunların tanıtımlarını, haberlerini ve taktiklerini bu blogta bulabilirsiniz. Lords Mobile, Mount and Blade oyun tanıtımları ve fazlası...

12-tarihi geçmiş gazete: Bu blogta o günün geçmiş yıllarında yaşanan hadiselere değiniliyor. Yakın geçmişte neler olduğunu görmek ve hatırlamak gerçekten güzel. Tavsiye ederim.

13-webmaster.kitchen: Gelecekte çocuklar için fiziksel (somut) kodlama yöntemi olan Project Block'un tanıtımı olan bir sayfasını ziyaret ettim. Güncel kalmak için ziyaret edebilirsiniz.


















1 yorum:

  1. blogları okuyarak kendimizi site konusunda geliştirmeye çalışıyoruz bende webmaster.kitchen okuyorum sürekli teşekkürler diğer bloglar içinde ellerinize sağlar Güvenlik Kamerası

    YanıtlaSil